Moederdag cadeau!

Moederdag cadeau!

Heb jij al een cadeau voor moederdag gescoord? Aanstaande zondag 9 mei is het namelijk alweer moederdag.

Tijd om je moeder of misschien wel oma, vriendin of tante weer eens lekker te verrassen en te verwennen.. Laat een kadoboompje nou net een fleurig cadeau zijn, pérfect geschikt dus als moederdag cadeau! 

Wij zetten een aantal top boompjes voor jou op een rijtje:

1. Bonte Wilg

De Bonte Wilg is een perfect moederdag cadeau door zijn prachtige gekleurde en lancetvormige bladeren. De bonte blaadjes zijn roze met grijswit en verkleuren langzaam groen. In het voorjaar bloeit de Bonte Wilg met schattige lichtroze bloemetjes. Ook in de winterperiode zal dit boompje zijn sierwaarde behouden door de ietwat rode takken die in prachtige vormen groeien. 

2. Magnolia Gail's Favourite

Dit elegante en mooi bloeiende boompje zal een echte verwennerij zijn voor je moeder. Vroeg in het voorjaar komen er al fluwelen knoppen aan de takken. In het voorjaar bloeien deze knoppen open en komen er prachtige witte, geurende bloemen met een geel hart te voorschijn. Niet alleen de bloemen, maar ook de bladeren zijn mooi glanzend van kleur en voelen fluweel zacht aan. Daarnaast is de Magnolia Gail's Favourite een wintergroen en winterhard boompje. Het woord 'Gail' staat voor 'blij, vol met leven' en dat straalt dit boompje ook zeker uit!

3. Mandevilla Sundaville Roze

De Mandevilla Sundaville Roze is rijkbloeiende klimheester. Naast de mooie roze trompetvormige bloemen, bloeit dit boompje ook nog eens van mei tot oktober! Zo kan jouw moeder tot wel 6 maanden lang per jaar genieten van zijn mooie bloemen. Deze klimheester heeft diepgroene en glanzende bladeren die de Mandevilla ook buiten zijn bloeiperiode een prachtige sierwaarde geven. 

4. Chinese Franjeboom

De Chinese Franjeboom is echte eye-catcher door zijn opvallende paars-groene bladeren, gecombineerd met roze bloemen. Een echte topper dus wanneer jouw moeder van nét even wat anders en van wat lekker kleurrijks houdt! Dit boompje bloeit rijkelijk rond medio maart-april en zorgt dus ieder jaar al lekker vroeg in het voorjaar voor een kleurrijke voorjaarstuin. Tevens trekken de mooie roze bloemetjes bijen en vlinders aan en zorgt de Chinese Franjeboom dus voor lekker veel biodiversiteit in de tuin!

5. Boerenhortensia Rood

Houdt jouw moeder van prachtige grote en kleurrijke bloemen? Dan is de Boerenhortensia Rood perfect geschikt! Dit boompje bloeit rijkelijk van juli tot september met grote bolvormige bloemen die een mooie rode kleur hebben. Niet alleen is de Boerenhortensia erg kleurrijk, maar ook nog eens makkelijk te onderhouden. Het fijne van zijn bloemen is dat deze erg langzaam verwelken, waardoor je er dus zeer lang van kunt genieten. 
 

  

Heb jij al een favoriet boompje in gedachte voor jouw moeder, oma, tante of vriendin? Wij leveren het kadoboompje als één compleet cadeau, dat direct klaar is om te geven!

Om de pot van het boompje komt een leuk jute cadeauzakje, zodat het boompje een écht cadeautje is om uit te pakken. De doos waar het boompje in komt te staan is een luxe houtlook cadeaubox. Deze is speciaal ontworpen om het boompje stevig in te kunnen verzenden. Ook kun je gratis uit een van onze leuke kaartjes kiezen en daar een persoonlijke tekst bij schrijven. Wij hangen vervolgens het kaartje samen met een houten schijfje met ons logo aan de cadeaubox en het kadoboompje is klaar om afgeleverd te worden!

Bestel je favoriet snel in onze webshop, zodat jij dit leuke moederdag cadeau nog op tijd in huis hebt.

In het geval je nog niet volledig overtuigd bent waarom een boompje het ideale cadeau is om iemand mee te verrassen.. Lees dan zeker eens de nieuwe blog van Just Terrace, de kweker van onze prachtige boompjes: 4 redenen waarom een boompje het perfecte cadeau is!