Kadoboompje relatiegeschenken

Ben jij op zoek naar een origineel relatiegeschenk of product voor je marketingcampagne? Een Kadoboompje is een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid! Het leuke van een boom is dat het een origineel geschenk is dat jaren zal blijven groeien en bloeien. Hierdoor zal de klant of relatie nog heel lang aan jouw boodschap herinnert worden. Wij zoeken graag samen met jou naar de boom die perfect aansluit bij je boodschap of marketingcampagne. Door ons grote assortiment heesters op stam is er altijd een passende boom te vinden voor ieder bedrijf.

Binnen ons 'kadoboom' concept leveren wij kwalitatieve boompjes in een prachtige cadeauverpakking. Hierdoor wordt het ontvangen van een kadoboompje een unieke beleving! Ieder boompje wordt geleverd in een luxe cadeaubox inclusief houten logo slice, persoonlijk kaartje, verzorgingstips én een uitgebreide omschrijving van de boom. De cadeauverpakking kan compleet gepersonaliseerd worden met eigen bedrijfsnaam en/of logo, boodschap en persoonlijke tekst. De mogelijkheden voor jouw bedrijf of campagne zijn legio!

Wat maakt ons bomenconcept nou zo bijzonder?

 • Wij leveren prachtige boompjes van zeer hoge kwaliteit.
   
 • Wij bieden keuze uit circa 60 verschillende soorten boompjes.
   
 • Onze boompjes zijn altijd visueel aantrekkelijk!
   
 • Het is een duurzaam, lokaal (gekweekt) product, waar je jaren van kunt genieten.
   
 • Alle bomen hebben een mooi formaat van circa 80-85 cm hoog en een kroon met een diameter van circa 25-30 cm.
   
 • Onze boompjes kunnen op het terras, in de tuin of op het balkon worden geplaatst. Zo is het voor iedereen een geschikt cadeau!
   
 • Onze boompjes worden geleverd in een complete, luxe cadeauverpakking.
   
 • Wij bieden de mogelijkheid om het kadoboompje aan te vullen met geschenkpakketten of accessoires.
   
 • Met het geven van een boom maak je de wereld een klein stukje groener en gezonder.
   
 • Wij zijn in staat om zeer grote aantallen bomen in één keer te leveren.


 De houten logo slice kan worden bestempeld met eigen bedrijfsnaam of logo.
 


Keuze uit diverse kaarten of een kaart met eigen bedrijfsnaam en/of logo waar een persoonlijke tekst of boodschap op kan worden bedrukt.

Franse Laurier

Laurus Nobilis                       POPULAIR!

De Franse Laurier staat symbool voor wijsheid en glorie. Tijdens de olympische spelen kregen de winnaars een krans gemaakt van lauriertakken als geschenk en teken van hun overwinning (lauwerkrans). 

Het leuke van de Franse Laurier is dat zijn bladeren gebruikt kunnen worden voor het op smaak brengen van diverse gerechten. Ook is het een zeer decoratief boompje dat prachtige glimmende bladeren heeft en wat het hele jaar door zijn groene blad behoud. 

Olijfboom

Olea Europea              MEEST GEKOZEN!

De populaire Olijfboom is één van de oudste bomen ter wereld en een sterk symbool in vele tradities. Zo wordt de Olijfboom geassocieerd met kracht, vrede en overwinning. Vroeger werden kransen van olijftakken gegeven als hoogste blijk van erkenning. Een bijzondere symboliek die voor vele gelegenheden toepasselijk kan zijn!

Daarnaast heeft de Olijfboom een prachtige mediterrane uitstraling. Het is een boompje dat in iedere tuin mooi zal staan.

Offerteaanvraag Kadoboompje.nl

Vraag hier een offerte aan voor een kadoboompje als relatiegeschenk, kerstgeschenk of als product voor een marketing campagne!

Na ontvangst van onderstaand formulier nemen wij de aanvraag direct in behandeling. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via (0)77 - 782 0213. 

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.