Over ons

Kadoboompje. Het groenste cadeau van Nederland!

Bedankt voor je interesse in ons online bomenconcept! Kadoboompje.nl is een geheel nieuw, online bomenconcept. Kadoboompje.nl is onderdeel van Groenrijk Maasbree, een inspiratieplek voor huis en tuin. Binnen het kadoboom concept bieden wij een zeer gevarieerd programma hippe boompjes op stam aan in een mooie luxe houtlook cadeaubox. De boompjes hebben een paar dingen gemeen met elkaar, ze zitten in een 3,3 liter pot, zijn circa 85-90 cm hoog en zien er visueel supermooi uit! Bovendien worden onze boompjes lokaal en duurzaam gekweekt. Het uitgangspunt van ons concept is dat wij een kwalitatief mooi “groen” product willen leveren waar iedereen wat aan heeft! Zo kun je onze boompjes op het balkon, in de tuin, of op het terras plaatsen. Ons concept straalt de liefde voor de natuur uit! Met een boompje van kadoboompje.nl maak je de wereld een klein beetje groener én gezonder!

Het kadoboompjes concept bestaat uit;

  • Kadoboompje hoogte circa 85-90 cm en Ø circa 25-30 cm. Pot wordt ingepakt in jute met touw
  • Unieke kartonnen cadeaubox in houtlook style 100x30 cm (HxB). De box is handig te dragen en weegt inclusief boompje circa 4,5 kg
  • Kaartje met persoonlijke tekst van de gever
  • Houten schijfje Ø6cm voorzien van merknaam van het concept middels een stempel
  • Uitgebreide informatie over het boompje en verzorgingstips

Over Kadoboompje

Trendy boompjes op stam om cadeau te geven. We bieden hier een selectie van circa 60 supermooie boompjes op stam. Een deel van het assortiment is jaarrond leverbaar en een deel van het assortiment is seizoensafhankelijk.